جزوه بسته بندی

جزوه بسته بندی

جزوه بسته بندی ، کد 0158 با فرمت PDF

مشخصات فایل

تعداد صفحات 36
حجم 5152 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pdf
دسته بندی جزوه

توضیحات کامل

فهرست مطالب:

انواع محصولات تحت 100% گاز ازت

بسته بندی فرآورده های نمک سود شده

فرآورده های نانوایی

انواع دیگر گاز ها

مشخصات انواع لفاف برای MAP

استفاده از مخلوط گاز

بسته بندی تحت گاز

انواع گاز موزد استفاده در MAP

Co2

N2

عوامل موثر بر توسعه رشد تکنولوژی MAP

عوامل موثر در سیستم MAP

بسته بندی تحت خلا

گوشت

تجهیزات رایج

بسته بندی فعال

منابع ذایی پروتئینی

نان

نان فانتزی

خمیر منجمد

شیرینی و کیک منجمد

برنج

نوشابه گازدار

نوشابه غیر گازدار

آب پرتقال

آب

قهوه

دانه قهوه کامل

قهوه آسیاب شده

قهوه فوری

مواد غذایی خشک

حبوبات

کراکرها

محصولات قنادی

شکلات

ادامس

زعفران

پسته و سایر معزهای شور

چیپس

مایعات

بستنی

پنیر

ماهی

بسته بندی انفرادی

بسته بندی عمده

بسته بندی تحت خلا

بسته بندی تحت گاز

بسته بندی ماکروویو

بسته بندی گوشت تازه

بسته بندی گوشت منجمد

روش های افزاش عمره نگهداری گوشت

بسته های غیر قابل انعطاف

بسته های قابل انعطاف

سینی ترموفرم

دربندی

پرکن فشار – خلا

پر کن بیستونی

تجهیزات پرکن و دربندی

پر کن ساده ثقلی

پرکن ثقلی خلا

پرکن خلا

ظروف فلزی

مراحل مختلف ساخت ورق حلب

شیشه

ترکیب کلی شیشه

غلتک جلوبر

ماشین دوخت تسمه ای

FFS  عمودی

گروه پلاستیک های صنعتی

کاربرد پلیمرهای چند لایه

ماشین آلات بسته بندی پلاستیکی

ماشین دوخت بروش میله گرم

ماشین دوخت پالسی

آنتی اکسیدان های فنلیک

آنتی اکسیدان های فصلی

آنتی UV

آنتی PVC

نمودار تولید مواد پلیمر ترموپلاستیک و ترمو ریجید

مواد افزودنی

گروه پلی اولفین

گروه وینیل

پلیمر

گروه استیرن

سه بعدی

رزین های ترمو پلاستیک

خانواده های اصلی ترموپلاستیک

مواد بسته بندی

کاغذ –مقوا – کارتن

چوب – پارچه

مواد پلیمر

نکات بسته بندی

انتخاب نوع بسته بند


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود