جزوه طراحی آزمایشات ، کد 0103 با فرمت PDF
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 13 |
حجم | 2921 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | |
دسته بندی | جزوه |
توضیحات کامل
فهرست مطالب:
پیش گفتار
Sensory evaluation of food
حواس انسان
روش های حواس سنجی
گروه ارزیابی حسی
نحوه گزینش ارزیاب
عواملی که در گزینش افراد دخالت دارند
گزینش ارزیاب
مکان ارزیابی حسی
انواع پرسشنامه
Screening panel
پانل خبرگان
پانل متخصص
پانل داخلی
پانل پذیرش
پانل غیر رسمی
پانل درون گروهی
پانل خارجی
مقیاس های سنجش عوامل حسی
مقیاس های اسمی
مقیاس درجه بندی
انواع مقیاس درجه بندی
موارد استفاده از مقیاس درجه بندی
رتبه بندی
مقیاس تبسمی
طبقه بندی آزمون های حسی
آزمون های حسی مصرف کننده گرا
آزمون حسی فرآورده گرا
روش انجام آزمون حسی
روش های آزمون اجباری
روش تک محوری
روش مقیاسه دو تایی یا ترجیح دو تایی
روش سه نمونه ای یا مثلث
روش مثلث دوگانه
روش آستانه تشخیص
روش تشخیص غلظت
آزمون رتبه بندی
آزمون فاصله گذاری
آزمون درجه بندی
آزمون مقیاس خطی
روش آنالیز خطی
تشریح طعم
تشریح بافت
تنظیم مقیاس ها
روش های دستگاهی آزمون حسی
ارزیابی توسط مشتریان
مصاحبه به صورت رو در رو یا تلفنی
روش های ارزیابی ویژیگی های بافتی لوبیای پخته
نمونه های مرجع مورد استفاده در ارزیابی بافت لوبیا
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود